Woningverhuur voor leegstaande panden en/of modelwoningen

Heeft u uw spullen reeds verhuisd naar uw nieuwe woning, en staat de verlaten woning er maar kaal bij? Dan is het aantrekken van potentiële kopers naar uw woning extra moeilijk. Het is algemeen bekend dat leegstaande woningen moeilijker verkopen dan ingerichte woningen. Zo lijken lege kamers altijd kleiner, en kunnen veel potentiële kopers niet goed inschatten of hun hoekbank, kast, of eettafel er straks wel inpast.

Ri-Styling biedt de mogelijkheid om u deze zorg uit handen te nemen, en zorgt met een op-maat concept voor de juiste meubelen en accessoires zodat het huis weer gaat leven. Er wordt gezorgd voor een sfeervolle, aantrekkelijke inrichting die de kansen en mogelijkheden van een woning optimaal tot haar recht doet komen. Hierbij staat de aantrekkelijkheid van de woning voor een zo breed mogelijke doelgroep centraal.

Ri-Styling hanteert een efficiënte hands-on approach. Geen dure adviesrapporten, maar de handen uit de mouwen.

Omdat elke woning maatwerk is, hebben we verschillende pakketten samengesteld om voor elke woning de juiste oplossing te kunnen bieden.

De voordelen van meubelverhuur van Ri-Styling:

  • De best mogelijke eerste indruk voor potentiële kopers
  • Een, aangetoond, snellere verkoop van uw woning
  • Betere resultaten op woningverkoopsite’s als Funda
  • Een betere onderhandelingspositie met betrekking tot de verkoopprijs
  • Vaak al binnen enkele dagen te realiseren
  • Ons intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Geïnteresseerd? Een overzicht van onze diensten en tarieven met betrekking tot meubelverhuur en andere activiteiten kunt u hier vinden: tarieven.