Verkoopstyling loont!

Om uw woning zo snel mogelijk te verkopen, voor een zo hoog mogelijke prijs, helpen wij u door middel van verkoopstyling met een optimale presentatie van uw woning.

De eerste indruk van een huis is doorslaggevend! Zo beslissen kijkers op woningaanbodsite Funda in de eerste 15 seconden of uw huis voor hun ‘goed voelt’.

Bij de styling van uw woning bekijkt de stilist uw woning door de ogen van een mogelijke koper. De stilist heeft, net als potentiële kopers, geen emotionele waarde of herinneringen en de woning. Dit maakt het mogelijk een zo neutraal, objectief mogelijk beeld te geven van de woning.

Vaak volstaan simpele ingrepen zoals het toevoegen van accessoires, het maken van een andere indeling, of het aanbrengen van een likje verf. Het uiteindelijk doel van de verkoopstyling is het huis ruimtelijker, lichter, aantrekkelijker en sfeervoller te doen presenteren voor potentiële kopers.

Uit recent onderzoek is gebleken dat woningen die een verkoopstyling van een gecertificeerd House of KIKI verkoopstilist hebben ondergaan aantoonbaar sneller worden verkocht! Zo wordt 70% van de woningen die reeds langer dan 1,5-jaar te-koop staat, binnen 3 maanden na de verkoopstyling verkocht!

De House of KIKI verkoopstilist van Ri-Styling hanteert een efficiënte hands-on approach. Geen dure adviesrapporten, maar de handen uit de mouwen.

De voordelen van verkoopstyling van Ri-Styling:

  • De best mogelijke eerste indruk voor potentiële kopers
  • Een, aangetoond, snellere verkoop van uw woning
  • Betere resultaten op woningverkoopsite’s als Funda
  • Een betere onderhandelingspositie met betrekking tot de verkoopprijs
  • Vaak al binnen enkele werkdagen te realiseren
  • Ons intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Geïnteresseerd? Een overzicht van onze diensten en tarieven met betrekking tot verkoopstyling u hier vinden: tarieven.

Voor

Na