Woningfotografie: geef je kijkers de juiste 1e indruk!

De zoektocht naar een nieuwe woning begint vaak op het internet. De eerste indruk van een huis is doorslaggevend! Zo beslissen kijkers op woningaanbodsite Funda in de eerste 15 seconden of uw huis voor hun ‘goed voelt’. 75% van de bezoekers op Funda kijkt zelfs enkel en alleen naar de foto’s van een woning! Een goed foto-overzicht van uw woning is dus essentieel om op te vallen in de massa en uzelf positief te onderscheiden. Als de foto’s niet aanspreken klikken potentiële kopers door, en is uw kans op een verkoop verkeken

Met professionele woningfotografie kunt u uw huis zo goed mogelijk in beeld brengen, en uw woning de juiste sfeer geven. Goede foto’s bieden een totaalbeeld van uw woning en verleiden potentiële kopers om uw huis in het echt te komen bekijken. Vaak wordt een woning voorafgaand aan de woningfotografie verkoop-klaar gestyled, om zo optimale zichtlijnen te plaatsen en een neutrale, lichte, aantrekkelijke sfeer te creëren.

De veelgevraagde combinatie ‘verkoopstyling en woningfotografie’ is door Ri-Styling samengevat in het voordeelpakket ‘styling compleet’. Meer informatie over dit pakket, waarbij voor een gereduceerd tarief uw woning verkoop-klaar gemaakt wordt en gefotografeerd wordt door middel van woningfotografie, kunt u hier vinden: tarieven.

Geïnteresseerd? Een overzicht van onze diensten en tarieven met betrekking tot woningfotografie u hier vinden: tarieven.

Bij Ri-Styling zijn wij trots op ons werk. Wij werken met passie om elke klant een zo optimaal mogelijk eindresultaat te bieden. Bekijk ons portfolio en ontdek waarom we zo trots zijn!