OVER RI-STYLING

Ri-styling is is een jong en creatief bureau dat gespecialiseerd is in verkoopstyling. Met ruim 20 jaar ervaring in de woningbranche weten wij wat de juiste styling en inrichting voor uw woning kan betekenen en hoe u hiermee de juiste sfeer kunt creeeren.  Kleine aanpassingen kunnen al een enorm verschil maken! Ons doel is met een beperkte investering uw huis sneller en beter te kunnen verkopen tegen een zo hoog mogelijke prijs!

Bij Ri-Styling ligt de nadruk op verkoopstyling, woningfotografie en meubelverhuur. Wij richten ons op zowel de particuliere als op de zakelijke markt. Wij leveren diensten aan o.a. particulieren, makelaars, projectontwikkelaars, woningcorporaties, beleggers en hypotheekverstrekkers. Denk hierbij naast het restylen van woningen ook aan het inrichten van leegstaande woningen of modelwoningen dmv meubelverhuur.

Bij Ri-Styling staat een goede samenwerking met klanten centraal. Ons gratis intakegesprek stelt onze styliste in staat om uw wensen en voorkeuren in kaart te brengen, om daar vervolgens op in te kunnen spelen.

Onze styliste is gecertificeerd door de wettelijk erkende opleiding vastgoed- en verkoopstyling van House of KIKI (onder andere bekend van programma’s als ‘TV Makelaar’ en ‘Uitstel van executie’. Deze sterke theoretische basis, gekoppeld aan ruime praktijkervaring, maakt het voor onze styliste mogelijk uw woning zo ruim, licht, sfeervol (en in het geval van een verkoopstyling: neutraal) mogelijk te presenteren.

Naast vakbekwaamheid, biedt Ri-Styling ook flexibiliteit en snelheid. Wij begrijpen dat een (verkoop)styling soms liever niet te lang op zich laat wachten, en streven er dan ook naar de door ons geleverde diensten binnen enkele dagen beschikbaar te kunnen stellen.

Bekijk ons portfolio
ONZE DIENSTEN

Bij Ri-Styling staat de klant centraal. Wij bieden een hands-on concept voor talloze vormen van styling. Omdat iedere woning een oplossing op maat verdient wordt uw woning, gratis en vrijblijvend, door onze stiliste geïnventariseerd tijdens een intakegesprek.   Het stelt onze styliste in staat om uw wensen en voorkeuren in kaart te brengen, om daar vervolgens op in te kunnen spelen.

Onze meest gevraagde is het ‘stylingpakket compleet’: een allesomvattend pakket dat de ideale oplossing vormt voor bijvoorbeeld verkoopstyling. Ook verzorgt Ri-Styling woningfotografie, inrichting van modelwoningen of leegstaande woningen. Daarnaast zijn wij uiteraard op basis van een vast uurtarief inzetbaar voor overige stylingswerkzaamheden.

Voor meer informatie omtrent onze activiteiten en tarieven nodigen wij u van harte uit de uitgebreide mogelijkheden van Ri-Styling te bekijken.

Ontdek onze mogelijkheden